Новият флагман на LG в областта на смартфоните ще носи името LG G5, а от компанията вече ни запознават с все повече детайли за устройството, което ще бъде представено малко преди Световния мобилен конгрес в Барселона на 21 февруари.

От LG разпространиха кратко видео в социалната мрежа Twitter, показвайки очертанията на своя нов флагман, придружени с думите "винаги включен".

Според видяното във видеото, LG G5 ще ни показва основна информация, като например дата, час и известия за обаждания, писма и имейли, дори когато дисплеят е изключен.

На този етап не е ясно, как G5 ще ни предложи подобна функционалност, без това да "изтисква" твърде много от живота на батерията. Възможно е смартфонът да разполага с нуждаещ се от малко мощ OLED екран, или пък тийзър видеото да ни показва втори екран на гърба на телефона. Android Authority пък предполага, че е възможно да говорим и за пълна версия на втория екран, който видяхме на LG V10.

Въпреки че LG G5 ще бъде представен след по-малко от десет дни, вече знаем и други неща за него. Например, че освен функцията "винаги включен", смартфонът най-вероятно ще може да се похвали и с двойна задна камера, процесор Snapdragon 820 и 3GB RAM.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар