Зейн Малик призна, че новият му сингъл "Let Me" е писан специално за бившата му любима Джиджи Хадид. Както вероятно и много хора са се досетили сами, чувайки текста на песента.

Някогашният член на One Direction и топмоделът бяха влюбени известно време, но изненадващо за мнозина, прекратиха връзката си.

В едно от последните си интервюта Зейн призна, че е написал парчето си преди около седем-осем месеца, мислейки за по-голямата от сестрите Хадид. И обяснявайки, че не е имал никакво желание или намерение да се разделя с нея.

 

"Бях влюбен. И смятам, че това бе доста очевидно", сподели Зейн, добавяйки: "Исках да бъда заедно с нея до края на живота си. Но нещата се променят, като ние трябва да продължим напред. Времената се променят, но да - мислех си за всички тези неща, докато пишех песента", посочи Зейн.

Това обяснява и пасажи като:

"For the rest of my life, for the rest of yours
For the rest of my life, for the rest of yours
For the rest of ours"

или пък:

"Baby, let me be your man (let me be your man)
So I can love you (I can love you)
And if you let me be your man (let me be your man)
Then I'll take care of you (I can love you)"

really miss#zayngigi #gigihadid

A post shared by @ swaggygcl on

Зейн отговори и на въпроса, какво точно е усещането да напишеш песен, посветена специално на раздялата с човек, когото си обичал.

"Преминаваме през различни преживявания, които ни оставят спомени и усещания. Имаме неща, за които можем да пишем, върху които да разсъждаваме. Трябва наистина да вложиш преживяванията си в нещо, което ще бъде помнено завинаги".

Зейн Малик и Джиджи Хадид определено бяха една от любимите светски двойки на много хора. А новините за раздялата им ни изненадаха искрено, защото двамата наистина изглеждаха много влюбени.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар