Лина Хийди говори за съдбата на Церсей

Внимание! Текстът съдържа спойлери!

Предходният епизод на Игра на тронове отново успя да ни разтърси из основи. Денерис Таргариен окончателно се превърна в "Лудата кралица", изпепелявайки Кралски чертог и избивайки голяма част от населението на града. Драконовата кралица стори това въпреки факта, че камбаната на града бе бита, с което бе обявена неговата капитулация. Така само един епизод преди края на шоуто, то се сдоби с нов и много силен злодей. Каква ли ще бъде съдбата ѝ? Ще трябва да изчакаме до финала на сериала, за да разберем.


Както до голяма степен се очакваше, смъртта си в "Игра на тронове" намери досегашният главен антагонист на сериала - Церсей Ланистър. Тя загина в прегръдките на своя обичан брат Джайм, докато част от Червената цитадела се срутваше отгоре им.

Говорейки пред изданието Entertainment Weekly, актрисата, играеща Церсей - Лина Хийди, сподели впечатленията си от случилото се в новия епизод.

"Церсей стартира този финален сезон, попаднала в капана на своята собствена мрежа, както обикновено се случва с нея", заяви Хийди, добавяйки: "Тя е отчайващо нещастна, а всичко, което се случва, става все по-реално за нея от когато и да е било. Тя започва да губи контрол над ситуацията. Тя разруши всеки добър съюз, връзка, любов в живота си. Нейната съдба винаги е била да бъде сама. А до тази последна минута, както винаги, самата тя отрича всичко, което се случва."

Церсей
Лина Хийди и Николай Костер-Валдау в една от драматичните сцени в "Игра на тронове"

Хийди призна, че не е била напълно доволна, разбирайки от сценария, че ще бъде една от жертвите в голямото клане на Денерис. "Исках тя да проведе една финална голяма битка".

След като обаче провежда дискусия с Николай Костер-Валдау, играещ ролята на Джайм, Хийди започва да прегръща идеята нейната героиня да загине в прегръдките на брат си.

"Колкото повече говорихме за това, толкова повече това изглеждаше като перфектният край за Церсей. Тя и Джайм дойдоха заедно на този свят, като заедно и го напуснаха. Може би това бе първият път, в който Церсей наистина бе в мир със себе си".

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни