Кание Уест продължава да бъде под засилено лекарско наблюдение в UCLA Medical Center, където той бе приет със симптоми на сериозно психическо отклонение, включващо халюцинации и остра параноя, че някой се опитва да го убие. По-късно стана ясно, че Уест не е постъпил в болничното заведение по своя воля, а е бил принуден да го направи от страна на властите.

В медийното пространство се появиха предположения, че рапърът страда от прекомерно изтощение и дехидратация, а според последна информация, докторите в UCLA Medical Center все още не могат да поставят диагноза на Кание. Той продължава да приема "множество различни медикаменти", които да го поддържат в що-годе нормално състояние.

Неговата съпруга Ким Кардашиян се надяваше, че в началото на тази седмица Кание щеше вече да си е у дома, но в крайна сметка лекарите изразиха съвсем различно мнение по въпроса.

Източник, запознат със ситуацията, разкри пред People, че хип-хоп изпълнителят проявява различни "възходи и падения" в настроенията си, като състоянието му изглежда "много по-сериозно, отколкото се е предполагало". Самият Кание се е държал изключително параноично още от първия си ден на постъпване в болницата.

Съобщава се, че Кание се намира "под постоянно наблюдение заради собствената му сигурност", като все още лекарите не са в състояние да му поставят диагноза. Самата Ким Кардашиян пък често използва думата "параноя", за да опише състоянието на своя съпруг, споделяйки, че той страда от убеждението, че различни хора се опитват да го убият.

Не е тайна, че по време на един от последните си концерти, Кание обяви от сцената, че Jay Z е наел убийци, които да му видят сметката. Нещо, което, само по себе си, говори за сериозността на ситуацията.

Според думите на самата Ким, Кание взима толкова много лекарства в настоящия момент, че докторите все още не могат да преценят точната им дозировка.

Самите лекари остават притеснени за състоянието на Кание Уест, тъй като рапърът все още не е показал подобрение, откакто е приет в медицинския център.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар