Легендите C-Block отново в България за концерта "Обичам 90-те"


Диско хип-хоп легендите C-Block отново ще зарадват българските си почитатели. На 11 юни изпълнителите на "Time Is Ticking Away" ще се включат в петото издание на концерта "Обичам 90-те", който по традиция ще предложи страхотни емоции на феновете на деветдесетарската музика. На този етап също така знаем, че организаторите от Коко Ейджънси и Радио ENERGY готвят и други гост-изпълнители

C-Block ще се качат за трети път на сцената на деветдесетарското парти в компанията на La Bouche и Fun Factory.

В месеца на любовта Коко Ейджънси са подготвили и специални изненади за почитателите на 90-те - промоционален билет за двама за концерта, както и игра на територията на The Mall.

Влюбените ще могат да изненадат половинката си с двоен билет на цена от 60 лв. за стандартен билет и 100 лв. за ВИП билет. Празничните билети ще са в продажба в мрежата на Eventim и Ticketlogic от 5-ти до 14-ти февруари.

C-Block_Ilovethe90s_2015_4 

Посетителите на The Mall пък ще могат да нарисуват на Стената на Любовта авторска Валентинка за своята половинка в периода 12-14 февруари. Петима ще получат двойни билети за "Обичам 90-те".

Единичните промоционални билети от 35 лв. са ограничен брой. Все още могат да се закупят и ВИП единични билети от 60 лв. онлайн на Eventim.bg, или магазинната им мрежа. След изчерпване на промоционалния тираж, билетите ще се продават на цени от 45 и 55 лв и 65 лв, а ВИП билетите - 70 лв.

C-Block_Ilovethe90s_2015_2

Тазгодишното издание ще бъде едно от най-мащабните, чествайки петата годишнина от старта на деветдесетарската вълна в България. Още с първото издание на "Обичам 90-те" организаторите спечелиха родната публика с уникалния по рода си формат и възможността да срещнат любими евроденс и хип-хоп звезди от 90-те.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни