Лейди Гага ни впечатли адски силно с дебютната си роля в голямото кино, а сега американската поп звезда заслужено се радва на успехите си. И на любовта, по всичко изглежда. Защото вече можем да потвърдим, че Гага е сгодена за своя приятел Крисчън Карино.

Всъщност, това бе потвърдено от самата нея. Американката се обърна към Карино с думите "годеника ми", докато даваше емоционална реч по време на събитието Women in Hollywood на списание ELLE.

"Благодаря на всички хора, които обичам и ме обичат в живота ми. Боби (Кембъл, нейният мениджър), обичам те. Всички на маса номер 5. Моят годеник, Крисчън. Всички обични хора в живота ми, които всеки ден се грижат за мен", бе част от речта на Гага.

За годеж на Гага и Крисчън се заговори още през лятото на 2017 година, а месеци по-късно US Weekly съобщи, че Карино вече е поискал ръката на избраницата си от нейния баща. Двойката обаче така и не потвърждаваше публично голямата новина.

Романсът на Лейди Гага и Крисчън Карино бе потвърден през февруари 2017 година, като това съвпадна със зрелищното изпълнение на Гага на "Супербоул". Впоследствие двамата започнаха да се появяват заедно на големи събития.

 

View this post on Instagram

 

New image of @ladygaga and her fiancé @christiancarino at @elleusa’s #ELLEWIH tonight.

A post shared by 𝐋𝐀𝐃𝐘𝐆𝐀𝐆𝐀𝐑𝐀𝐙𝐙𝐈 (@ladygagarazzii) on

Това не е първи годеж за поп звездата. През 2015 година тя бе сгодена за актьора Тейлър Кини, с когото се запозна по време на снимките към видеото на "You and I". През юли 2016 обаче скъсаха и обявиха раздялата си.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар