За да отпразнува своята 150-а годишнина, американското издание на Harper's Bazaar кани Лейди Гага да украси специалния брой. Виждаме я на декемврийско-януарската корица, заснета във винтидж стил от популярното дуо Inez & Vinoodh. Бонбоненорозовата шапка, която носи, е дело на австралийския бранд Lack of Color, роклята е Brandon Maxwell, а между страниците певицата е облечена с творения на Chanel и Carolina Herrera. И изглежда наистина добре.

В интервюто към броя противоречивата изпълнителка, която неотдавна представи петия си студиен албум, говори за възходите и паденията на славата. Защото ги познава отлично. "Славата е най-добрата дрога, която е съществувала някога. Но веднъж щом осъзнаеш кой си и за какво се бориш, тази нужда за повече, повече и повече просто изчезва. Това, което има значение, е, че имам страхотно семейство, че работя здраво, че се грижа за хората около мен, осигурявам работа за тези, които обичам и правя музика, за която се надявам, че изпраща добро съобщение към света."

Ето какво още допълва Лейди Гага: "Тази година навърших 30 години и вече съм напълно завършена жена. Имам ясна перспектива за това какво искам. За мен това е успехът. Искам да бъда някой, който се бори за правдата - не за повече внимание, слава и награди."

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар