Скоро след като бе номинирана за "Оскар" за ролята си в Роди се звезда, поп певицата Лейди Гага се захваща с нов силен филмов проект. Тя преговаря за роля в предстоящ филм на режисьора Ридли Скот за модната династия Гучи, съобщава The Hollywood Reporter.

Изданието информира, че Гага преговаря за ролята на Патриция Реджиани - вдовицата на Маурицио Гучи, която бе обвинена за смъртта му, след като открива, че той не ѝ е бил верен.

Съпругата на Ридли Скот Джанина, която е продуцент на проекта, споделя: "От дълго време аз и Ридли се трудим с любов над този проект. Историята е епична, а залозите много високи. Персонажите са толкова богато обрисувани, че бяхме решени на всичко да отведем тази история до големия екран. Нямаме търпение да видим този филм през следващата година".

Филмът на Ридли Скот ще носи името "Гучи", като лентата се очаква на кино екран на 24 ноември 2021 година. На този етап обаче проектът е в напълно ранен етап на развитие, включително и по отношение на кастинга на актьори.

"Гучи" ще бъде втората главна роля на Лейди Гага в киното, ако тя подпише контракт с проекта. През 2018 година тя свърши превъзходна работа в "Роди се звезда" на Брадли Купър, за което получи и първата си номинация за "Оскар".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар