Кайли Дженър и Tyga: еротика, страст, капки


Никога не сме предполагали, че можем да видим Кайли Дженър в подобна светлина. Толкова меко и сатенено еротична. Чувствена и тиха, а не искряща, нахлуваща и шумна, както по принцип сме свикнали да я приемаме. Всички знаем, че около момичетата от клана Кардашиян често се шуми. Понякога - дори повече, отколкото е нужно. Но рядко успяваме да вникнем в тях по подобен начин.

Тук заслугата е изцяло на фотографа Саша Самсонова, която засне Кайли и половинката й Tyga по един стимулиращ сетивата начин. Двамата "заключват" устни под течащата от душа вода, а дрехите липсват. Или ако присъстват, оставят малка, но съществена част на въображението ни.

Целият проект е озвучен от нежната музика на Niie и нейното парче "Last Night in Los Feliz".

Неговият автор Саша Самсонова обяснява, че кадрите, които предстои да видите, всъщност са напълно непокътнати и не са обработвани по какъвто и да е начин.

"Когато първите кадри с Кайли се появиха, много хора писаха на страницата ми, оплаквайки се, че те са силно обработени с Photoshop. Но работата е там, че това видео не е обработвано по какъвто и да е начин. Всичко е много сурово, като ние се опитахме да го запазим такова - няма ретуш на кожата, няма нищо".

"Цялата работа с това видео е, че говорим за много лично преживяване. Сякаш гледаш тази личност от гледна точка, каквато не е виждана досега", добавя Самсонова.

Предлагаме ви и в крайна сметка да се насладите на чудесното видео, което ни представя Кайли Дженър и Tyga по един напълно различен начин:

KYLIE from sasha samsonova on Vimeo.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни