Купете книга или продайте дрешка в помощ на малкия Павчо


Името му е Павел, но всички вече го познават като Павчо. Павчо е родом от Варна, но вместо да се увлича по игри и забава, подобно на останалите си връстници, малкото момче от морската столица е принудено да се бори с тежка диагноза - тумор на гръбначния мозък.

Благодарение на добри сърца и милостиви хора, Павчо успя да се подложи на сложна хирургична интервенция в чужбина, но са необходими още подобни операции, за да може малкото момче да оздравее напълно. Или поне да има този шанс.


12109949_1495674320727978_4023068745213860910_o

Нашите добри приятели от The Philanthropist също се включиха в инициативата за спасяване на Павел, като на този линк можете да посетите създадения от тях event в социалната мрежа и да се запознаете по-обстойно със случая.

Организиран в помощ на Павчо бе и специален онлайн базар, където можете да продавате или купувате лични вещи в помощ на болното момче. Това се случва чрез специално създадена група във Фейсбук, като ние от VIBES също ви призоваваме да се включите и да закупите/продадете вещ, която някой друг предлага или която вече не ви е толкова нужна.

Не пропускайте да посетите и официалната Фейсбук страница в помощ на Павчо, а тези от вас, които искат да помогнат на малкото момче по един по-директен начин, могат да го сторят на следната сметка:

МИРОСЛАВ ПЕТРОВ ГУЦАЛО / MIROSLAV PETROV GUTSALO
Сметка в ЛЕВА: BG61UBBS80022038685020
Сметка в ЕВРО: BG52UBBS80021434746110
Банка ОББ / United Bulgarian Bank
BIC: UBBSBGSF

paypal: albena_gv@yahoo.com

VIBES ви призовава - бъдете хора. Може да се случи и на вашето дете.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни