Холивудската актриса Кристен Стюарт е главното действащо лице във видеото към "Ride 'Em on Down" - първи сингъл на легендарните The Rolling Stones от повече от десетилетие насам.

Звездата от "Здрач" се вихри в клипа с прекрасен син винтидж Mustang, като видеото ще донесе абсолютна естетическа наслада на всички почитатели на класическите автомобили.

Парчето "Ride 'Em on Down" е записано още през далечната 1955 година от известния блус китарист и певец Еди Тейлър. То попадна в селекцията от песни в Blue & Lonesome - албум с блус кавъри, който The Rolling Stones официално издадоха на днешната дата.

Blue & Lonesome е 25-ият студиен албум на The Rolling Stones. Освен "Ride 'Em on Down", албумът включва още собствени кавъри на бандата на блус класики като "Just Your Fool" и "Hoodoo Man Blues" на Junior Wells.

Новият албум на The Rolling Stones вече е достъпен в стрийминг платформите, а междувременно вижте и чудесното видео на "Ride 'Em on Down" с участието на прелестната Кристен Стюарт.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар