Кристен Стюарт и Карл Лагерфелд - отново заедно за Chanel


Изглежда, че Карл Лагерфелд наистина вижда нещо специално в Кристен Стюарт, защото ще ни трябват три ръце, за да изброим техните колаборации. Последната обаче самата актриса определя като най-добрата до момента. И има защо.

Снимките са част от кампанията на Chanel Métiers d'Art collection и са дело на самия дизайнер. Това обаче съвсем не е иновативно решение от негова страна, защото неведнъж сме го виждали от другата страна на камерата, режисирайки сам своите кампании.

"За мен работата с хора, които познавам, не е проблем. Тогава няма въпроси, няма драма. Свикнали сме един с друг и всичко си идва естествено", разказва Кайзера пред WWD.

И допълва: "Харесвам всичко в нея. Харесвам изражението ѝ, харесвам твърдостта на поведението ѝ, всичко. Тя е наистина добра актриса. Харесвам твърди жени, които могат да крещят, които могат да бъдат гадни. За мъже, мразя това; за жени - обожавам го."

Първото ревю Métiers d’Art е през декември 2002 година. Година по-късно е показано Chanel Cinq à Sept, а през 2004 година се появява първата колекция на бранда, посветена на конкретен град: Paris-Tokyo и проведена в японския мегаполис. Следващите ревюта са в Ню Йорк, Монако, Лондон и Москва. Изтокът отново се превръща във вдъхновение за Chanel през 2009 година за ревюто в Шанхай, а 2010 година е посветена древна Византия. Мумбай и Единбург са следващите два града, които Métiers d’Art Chanel записва в своята история, последвани от Далас, Залцбург и Рим.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни