Кристен Стюарт е принцеса Даяна


Вече имаме първи поглед върху американската актриса Кристен Стюарт в ролята на покойната принцеса Даяна. Стюарт ще изиграе образа на Даяна в предстоящия филм "Спенсър", създаден от автора на сериала "Остри козирки" Стивън Найт.

И трябва да признаем, че тя изглежда наистина добре.

Историята в "Спенсър" ще се развива около един уикенд, който Даяна прекарва с кралското семейство, решавайки да прекрати брака си с принц Чарлз. Лентата ще ни върне към месец декември 1991 година, когато отношенията между Чарлз и Даяна достигат най-ниската си точка. Слуховете за изневери и развод отдавна върлуват из британското общество, а принцесата решава, че е време да поеме по нов път в живота си. Двамата временно сключват мир, за да изиграят ролите си по време на коледните тържества в имението Сендрингъм, но с брака им отдавна е свършено.

Освен Кристен Стюърт, участие във филма ще вземат още имена като Тимъти Спол, Сали Хоукинс и Шон Харис. Режисьор е чилиецът Пабло Лараин, който стои зад продукции като "Неруда", "Джаки" и "Ема". Снимките на "Спенсър" вече започнаха и ще протекат на територията на две държави - Великобритания и Германия. Би трябвало се лентата да дебютира през есента. През следващата година пък ще се навършат 25 години от трагичната смърт в автомобилна катастрофа на принцеса Даяна.

Това е нов опит за създаването на биографичен филм за принцеса Даяна. През 2013 година Оливър Хиршбигел режисира Наоми Уотс в главната роля, но тогава лентата бе оценена ниско от страна на критици и зрители. Сега се надяваме, че талантливият Пабло Лараин ще се справи далеч по-добре.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни