В края на тази година аудиторията ще се запознае с още една история за любимата ни принцеса Даяна, режисирана през призмата на Пабло Лараин. Новината за новия филм бе съобщена на тазгодишния CinemaCon - най-голямото ежегодно събитие за представяне на кино проекти, провело се между 23 и 26 август, в Лас Вегас. 

Официалният тийзър представя американската актриса Кристен Стюарт в главната роля. Началните кадри показват пристигането й в Сандригам, по случай Коледа, и ни отвеждат в процеса на подготовка за празненствата.

На фона на празничното настроение, принцесата е стресирана, защото я викат на масата, където са всички. Краткият презентационен клип подчертава моменти от живота на кралската особа, познати на публиката, а именно проблемите й с папараците и непокорния й характер, необичаен за живота в Бъкингамския дворец.

 

Според почитателите на истории за кралското семейство, Кристен Стюарт е перфектният избор за образа на Даяна Спенсър, тъй като са близки по височина и някои черти на лицето. 

Тийзърът създава впечатление за съвършени детайли в облеклото, залите, етикета и самия кралски живот. Преди началото на снимките, Стюарт споделя в интервюта, че е притеснена за ролята, тъй като британският акцент е изключително труден, а гласът на принцеса Даяна е сложен за имитация заради своята индивидуалност. 

Според Deadline, удълженият трейлър показва разговор между Спенсър и принц Чарлс (в ролята - Джак Фартинг), в който си разменят реплики относно проблема с медиите и очакваното от принцесата. Той й споделя, че ще трябва да прави неща с тялото си, които не й харесват, за да бъде естетически подходяща за публиката. Тази сцена е препратка към действителния живот на Даяна и предполагаемото начало на заболяването й от булимия.

Премиерата на филма ще бъде излъчена на фестивала във Венеция на 3 септември тази година. Очаква се проектът да се появи в кината началото на ноември, а ние наистина нямаме търпение да го видим на голям екран.

Автор

Аз съм Анжелик, родом от Варна, но преследвам журналистическата професия в Софийския университет. Обичам четивата, които ме карат да се отпусна и да си спомня някои мои хубави моменти, затова бих искала аз също да пиша текстове, които читателите приемат с лекота. Обожавам сериалите, а още повече музиката и поради тази причина желая да следя най-новите тенденции в тези изкуства, споделяйки ги с будната аудитория.

Напишете коментар