След като дълго време продуцираше различни изпълнители, влизайки в ролята на един от най-успешните и големи хитмейкъри в българската музика, бе въпрос на време Криско да стартира и своя собствена продуцентска компания. Начинанието вече е факт, а създадената от него Adamand Records вече има и своя първи артист - Тита.

Самият Криско взима участие в дебютния сингъл на Тита, който носи името "Вуду кукла". Режисьор на първото видео на Тита е Кирил Киров - Кико, като музиката, текстът и аранжиментът са дело на Криско, който напълно е продуцирал парчето.

Само за ден видеото събра над сто хиляди гледания в YouTube, като всичко най-ново около Тита можете да следите на официалната й Facebook страница. Ние пък ще следим внимателно какво се случва около Adamand Records и с какво ново ще ни изненада Криско в бъдеще.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар