Преди няколко години имахме възможност да се насладим на нова продукция по една от най-обичаните детски приказки: "Красавицата и Звяра". Тя бе с френско звучене и в главните роли видяхме очарователната Леа Сейду и също толкова магнетичния Венсан Касел. През следващата година обаче незабравимата творба отново ще се сдобие с нов прочит, този път от американската компания Disney.

Това не е първият път, в който филмовият гигант създава лента по мотиви на трогателната любовна история. Първият път беше през 1991 година, когато на бял свят се появи анимацията, позната и актуална и до днес.

Вече е наличен първи тийзър трейлър на игралната версия, дело на Disney, а това, което виждаме от първите кадри, е, че картината напълно копира сюжета на мултипликационния филм, но с тази разлика, че този път героите оживяват наистина.

В ролята на Белла ще се превъплъти прелестната Ема Уотсън, часовникът Когсуърт ще бъде изигран от сър Иън МакКелън, като свещника Люмиер ще му партнира Юън МакГрегър, а ролята на Звяра се пада на Дан Стивънс, познат на публиката от ролята си в "Имението Даунтън".

Лентата ще направи своя дебют на голям екран на 17 март 2017 година, а ние ви предлагаме да се насладите на първия ѝ трейлър.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар