Коя е FARIBA?


Гарвановочерните ѝ коси достигат земята. Ръцете ѝ са покрити с черна отрова. Древни магии се крият в съзнанието ѝ. Тя е убийствено красива, но също толкова опасна. Тя е FARIBA и е новото прелестно момиче в света на YVAILO.

Загадъчното ѝ име е вдъхновено от античния персийски език и означава изкусителна и съблазнителна – точно такава, каквато я виждаме и ние. Безкрайно женствена, с неоспоримо силен характер и ясно заявяваща своите послания.

Представяме ви най-новата колекция на бранда, която за пореден път разказва своя неповторима история. Включва 21 модела, съставени от 34 артикула, между които се открояват дълги до земята палта, прозрачни блузи и кюлоти с флорални бродерии.

Дизайнерът Ивайло Серафимов, който вдъхва живот на марката, споделя, че нито една дреха не е случайна и идеята на всяка една от тях е да набляга на дългия, изсулен силует. Ето защо вълнените якета и копринените блузи са ултра къси, а роклите, полите и ризите достигат и нежно галят глезените.

А какви са цветовете? Не се изненадваме, че в окултната колекция преобладават кървавочервеното, черното и сивото, които допълнително подсилват фаталистичната идея. Затова и Ивайло я нарича най-оплетената, хедонистична колекция със запазената за бранда доза провокативност, поднесена в най-стилна форма.

Не можем да подминем и комбинациите, включващи несъвместимите на пръв поглед плътни и прозрачни материи. Дрехите са нетипично леки, ефирни и почти като летни, което е необичайно за зимна колекция. Ефектът, разбира се, е търсен, защото идеята зад него е артикулите да позволяват напластяване и всяка дама, доверила се на YVAILO, да има възможност да използва въображението си на пълни обороти.

Пример за това може да бъде дългият до коленете потник, обсипан с цветя и притежаващ огромна странична цепка, който лесно може да се комбинира със семпло поло под него и черната пола от колекцията.

Платовете, които са използвани, са предимно топла агнешка вълна и изключително мек памук с вплетени нишки на модал. Мрежите са от Япония, а жакардите с привкус на черги са плетени специално за марката в Италия.

YVAILO отново се доверява на Ivet Fashion и този път негово рекламно лице е прекрасната Ива Янкулова, която се справя чудесно със съблазнителната, провокативна и на моменти плашеща роля.

Всички визии от колекцията можете да видите в официалния сайт на марката, както и в нейната Facebook страница.

Станислава Симидчийска
Станислава Симидчийска

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни