Котка на врата ми...


Не сме от онези жени с котките, въпреки че доста хора от нашия екип си гледат поне по една котка вкъщи. Има нещо обаятелно в писаните, които са предпочитаният от нас домашен любимец, без да имаме нищо лично към кучетата, разбира се.

Само си представете идеалистичната картинка, в която се прибирате късно от работа, сипвате си чаша вино, взимате хубава книга в леглото, а в краката ви се сгушва мъркащото създание. То няма да ви накара да го извеждате навън на минус 20 градуса, нито ще търси вниманието ви във всяка секунда. Всъщност може изобщо да няма нужда от вниманието ви, защото такива са котките - те са център на всяка вселена, а вие сте просто роби, имащи щастието да се грижите точно за техните особи.

Малко се отплеснахме, но нямаше как да не споделим защо толкова обичаме котки. И ако можехме, щяхме да ги носим навсякъде с нас.

Идеята не е чак толкова нереалистична. Не става въпрос за живи животни или препарирани, разбира се, а за котки в дрехите. Преди време ви показахме кои световни дизайнери включиха пухкавите домашни любимци в творенията си (припомнете си статията тук), а днес ще ви запознаем с една далеч по-достъпна находка, която ние вече обмисляме да добавим в гардеробите си.

Риза с котка, вместо яка. По-скоро яката е във формата на котка, но нека не издребняваме. Моделът е класически, в бял цвят, но с невероятен акцент, който няма как да остане незабелязан. Писаната изглежда така, сякаш удобно е полегнала около врата на своята модна стопанка и сама по себе си е страхотен и единствен необходим аксесоар.

Най-важното е, че ризата не се продава на някаква космическа сума и всъщност бихме могли да си я позволим и закупим. Тя е дело на The Moozo Store, живее в Канада и може да бъде поръчана тук на цена от 19 долара.

Мяу!

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни