Важно! Концертът на Morcheeba се мести в *MIXTAPE 5*


Тази вечер ще имаме страхотната възможност да слушаме на живо прелестните Skye и Ross от трип-хоп великаните Morcheeba, които ще представят пред българска публика някои нови парчета, заедно с добре познатите ни класики от "едно време".

Тази сутрин организаторите на събитието разпространиха и важна информация, а именно - че концертът се мести на нова локация.


Вместо в Зала 3 на НДК, както бе предварително предвидено, концертът на Skye и Ross ще се проведе в намиращия се наблизо клуб *MIXTAPE 5*.

Съобщава се, че рокадата е по желание на самите артисти, които искат да бъдат по-близо до публиката. Значително по-големият капацитет на Зала 3 на НДК накара мениджмънта на групата да изиска от организатора на събитието да потърси смяна на залата с клуб.

Всички закупили седящи билети ще бъдат настанени на седящи места в клуба, с видимост към сцената. Клуб Mixtape 5 се намира само на 100 метра от централния вход на НДК в подлеза под Моста на влюбените. Билети на вход ще са без промяна и ще са на цена 50 лв.

Ramsey Hercules или Бирата, човекът зад онлайн радиото Boogie.Fm и магазина за плочи Boogie.Exchange,  ще подгрее публиката преди концерта с disco, funk и boogie бийтове.

Рamsey Hercules е участвал в събития с имена като DJ Vadim, Stereo MC's, Massive Attack, Coldcut, Ashley Beedle, Alice Russel, Morcheeba, Todd Terje, Onur Engin, DJ Spinna и други.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни