Тази вечер ще имаме страхотната възможност да слушаме на живо прелестните Skye и Ross от трип-хоп великаните Morcheeba, които ще представят пред българска публика някои нови парчета, заедно с добре познатите ни класики от "едно време".

Тази сутрин организаторите на събитието разпространиха и важна информация, а именно - че концертът се мести на нова локация.

Вместо в Зала 3 на НДК, както бе предварително предвидено, концертът на Skye и Ross ще се проведе в намиращия се наблизо клуб *MIXTAPE 5*.

Съобщава се, че рокадата е по желание на самите артисти, които искат да бъдат по-близо до публиката. Значително по-големият капацитет на Зала 3 на НДК накара мениджмънта на групата да изиска от организатора на събитието да потърси смяна на залата с клуб.

Всички закупили седящи билети ще бъдат настанени на седящи места в клуба, с видимост към сцената. Клуб Mixtape 5 се намира само на 100 метра от централния вход на НДК в подлеза под Моста на влюбените. Билети на вход ще са без промяна и ще са на цена 50 лв.

Ramsey Hercules или Бирата, човекът зад онлайн радиото Boogie.Fm и магазина за плочи Boogie.Exchange,  ще подгрее публиката преди концерта с disco, funk и boogie бийтове.

Рamsey Hercules е участвал в събития с имена като DJ Vadim, Stereo MC's, Massive Attack, Coldcut, Ashley Beedle, Alice Russel, Morcheeba, Todd Terje, Onur Engin, DJ Spinna и други.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар