КИНО И ТЕЛЕВИЗИЯ

Коледните филми в HBO Max, които ще гледаме

Pinterest LinkedIn Tumblr

Празничният дух започва да превзема стрийминг платформата HBO Max и ви споделяме част от филмите, които можете да гледате в дните до един от най-очакваните семейни периоди от годината.

„Коледна история по Коледа“ – достъпен

 „Коледна история по Коледа“ е дългоочакваното продължение на класиката „Коледна история“. Ралфи Паркър вече не е хлапето, забъркало се в голяма каша точно по празниците. В продължението на историята той е зрял мъж със собствено семейство и трябва да направи всичко възможно празникът да бъде идеален за всички. Естествено, това е предизвикателство и е съпроводено с комични предизвикателства от всякакъв характер. 

Снимките на филма протичат в Кливланд, където оригиналната къща все още съществува като музей, в Торонто и в София. Поради това и част от снимачния екип е от българи – от помощник режисьорите, до гримьорите. 

„Коледна мистерия“ – 24 ноември

Коледна мистерия

Преди век момче намира част от вълшебните звънчета на Дядо Коледа, което носи мир и благоденствие на родното му градче в продължение на столетие. Звънчетата обаче изчезват и група храбри хлапета трябва да разбули мистерията и да върне коледната магия в Шелтър Бей. 

„Боровинкова Коледа“ – 24 ноември 

Боровинкова Коледа

Разделена двойка симулира брачна хармония по националната телевизия, за да помогне на коледния фестивал в своя град и на бизнеса си. Каква ли изненада ще им поднесе бъдещето и дали любовната искра няма да бъде запалена от празничния дух? 

„Коледа в хармония“ – 24 ноември 

Коледа в Хармония

Певицата и автор на песни Гейл (Анелиз Сеперо) получава изключителната възможност да се включи в състезание за участие в коледния концерт на iHeartRadio в Лос Анджелис. Тя поема с буса си през страната, само за да стигне до Хармъни Спринг, Оклахома. Без излишни пари, с които да покрие ремонта на буса си, Гейл е принудена да приеме съвета на местния автомонтьор Джеръми (Джеръми Съмптър) и да поеме обучението на училищния оркестър, който също иска да изнесе коледен концерт. Гейл и Джеръми се сближават повече от очакваното, но ако тя все още иска да осъществи мечтата си, трябва да изостави както него, така и Хармъни Спрингс. 

“Кученцето Пат: Коледа с Пат” – 27 ноември (детско съдържание) 

Кученцето Пат

Въпреки малкия си размер и игривост, Пат е героят, който лети да спаси приятелите си, като същевременно избягва многобройните препятствия, които се изпречват на пътя му. 

“Холивудска Коледа” – 1 декември 

Холивудска Коледа

Джесика е режисьор в Холивуд, известна с коледните си филми. Когато изпълнителният директор на компанията Кристофър се появява със заплаха да спре настоящата й продукция, Джесика не просто се опитва да спаси своя коледен филм, тя всъщност живее в такъв!

„Коледа по Дикенс“ – 23 декември 

Коледа по Дикенс

Каси се завръща в родното си градче Дикенс, след като се е провалила като режисьор на Бродуей. Тя получава задачата да режисира местна постановка на „Коледна песен“ по случай стогодишнината на града. Когато изпълнителят на главната роля губи гласа си, тя трябва да намери заместник възможно най-бързо. Кметът й предлага да се свърже с Джейк – екшън звезда, роден в Дикенс. Каси не гори от желание, защото двамата с Джейк имат общи спомени от училище. За нейно учудване обаче той приема и сега двамата ще трябва да кръстосат шпаги както по повод пиесата, така и заради някогашните си чувства.

„Коледа във фермата“ – 23 декември 

Коледа във фермата

Клементайн Джоунс е австралийска писателка, чиято автобиографична книга, разказваща за живота ѝ във ферма в Куинсланд, е купена от влиятелна издателска къща. Истината обаче е, че Клементайн всъщност е Еми Джоунс, която живее в Ню Йорк и пише книгата по дневниците на покойната си майка. Когато издателите обявяват, че тръгват към Австралия, за да опознаят Клементайн преди да подпишат договора, Еми се втурва към старата семейна ферма, надявайки се, че ще успее да ги заблуди с помота на братовчед си Дейвид и съпруга му Майлс. Само че се появява проблем – Елисън, директорката на издателството, пристига с привлекателния си син Джак. Ако той си спомни, че с Еми всъщност вече се познават, целият план пропада!

„Коледен валс“ – 23 декември 

Коледен Валс

След като коледната сватба на Ейвъри е отменена, инструктор по танци й помага да се изправи пред страховете си и да изпълни мечтата си да се научи да танцува.

Още коледно настроение в HBO Max:

“Гривна за коледа”

Дизайнерката на бижута Холи открива изгубена гривна с късмет, а разследващият репортер Грег се опитва да намери собственика й преди Бъдни вечер.

“Специалната коледа на Алф”

Когато семейството заминава на почивка в планината по време на почивката, а Алф се озовава в контейнера за подаръци за деца в местната болница, от който е разпределен като подарък  за малко момиченце.

“8-битова Коледа”

Филмът разглежда детските приключения по забавен и затрогващ начин. В града-градина Чикаго в края на 80-те години десетгодишният Джейк Дойл води херкулесова борба да получи най-новата и най-добрата видео игра за Коледа.

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар