Отново дойде онова време от годината, в което всичко и всички около нас носят усещане за празненства, които ще продължат до безкрая.

В името или напук на коледния дух, Дядо Коледа, Рудолф и всички приближени, ви каним да отпразнуваме заедно най-приятните дни от края на 2016 на Коледното издание на Trap Цензура / Trap Censor в клуб *MIXTAPE 5*, което този път ще се случи в последния паметен петък за 2016 - 30 декември!

Цензура над "Jingle Bells", "Santa Claus is Coming to Town" и други вселенско досадни коледни парчета, ще наложат небезизвестните представители от родната ТРАП сцена: MannersSAVAEskudrone и Brevis. Момчетата са забъркали новогодишната си доза трап, с която подобаващо да изпратим 2016 и да надникнем зад кулисите на музикалната 2017.

МС НЕМА
МС НЕМА

А MC НЕМА вече пише писмото си към Дядо Коледа с безкомпромисните рими, които ще нареди пред всички присъстващи на 30 декември в A-Side на клуб *MIXTAPE 5*.

Следете Facebook събитието на TRAP Цензура.

Датата е 30 декември, вратите отварят точно в 22:00 часа – мястото A-Side, Club *MIXTAPE 5*!

Билети: 5 лв. преди 00:00/ 8 лв. след 00:00.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар