В навечерието на коледните празници в клуб *MIXTAPE 5* ще се случи една особена Коледна приказка с главното участие на Дядо Коледа, Снежанка, джуджетата и компания. В главните роли – Ъпсурт, Миленита, Мария Драгнева, балет "НОВА" и DJ CASS.

На 23 декември клуб *MIXTAPE 5* дебютно посреща заедно джази-фънки вълшебницата и рап любимците на България за тази уникална колаборация, която ще бъде музикално завършена от двете живи банди на артистите.

Ъпсурт Live Band е един от концертите, превърнали се в традиция за клуба.
На 23 декември те няма да изпеят нищо за Santa Claus, нито пък за традиционния коледен призив за световен мир, а ти готов ли сте за техния хип-хоп еликсир? Тогава традиционно до Ъпсурт се нареждат Филип Александров (кийборд), Васил Русев (бас), Михаил Йосифов (китара) и Марин Сладкаров (барабани), за да забъркат един истински жив рап експлозии.

Ъпсурт

Този път и носещата дъх на лято Миленита ще се появи да възпее черните котараци, Мария и още няколко „типично коледни“ сюжета в компанията на нейната лайв банда в състав: Алекс Атанасов - бас, Иван Стилянов - китара, Стефан Цеков - барабани, Георги Стойков - тромпет, Владислав Мичев - тромбон, Волен Милчев – вокали.

За да завършат този чудат музикален старт на  коледните празници на сцената, заедно с Ъпсурт ще се появят и приказните Мария Драгнева и Балет "Нова".

DJ CASS както винаги ще завърши вечерта с нейния размръзяващ хип-хоп сет, който ще продължи до малките часове на 24 декември.

Билетите са вече в продажба и тъй като нерядко десетки фенове остават разочаровани пред вратата на клуб *MIXTAPE 5* в деня на събитието, съветваме за ранното им закупуване!

Следете събитието във Facebook.

Билети в мрежата на Eventim.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар