Готови ли сте за предстоящите Коледни и Новогодишни празници? Мнозина от нас вече започнаха с пазаруването и подготовката за посрещането на едни от най-светлите празници в годината, очаквани с нетърпение от малки и големи. Всяка година се стремим да посрещнем Коледа по най-добрия начин, заобиколени от любими хора, а тази имате възможността да посрещнете различно и още по-магично. 

Ако все още не сте усетили празничния дух, ние ще ви помогнем. Заредете се с положително коледно настроение с прах за пране и омекотител, които са с натурален коледен аромат. Нека уханието на прясно изпечени коледни сладки изпълни дома ви, носейки магията на празниците и зареждащо коледно настроение.

Сложете край на чувствителната кожа с перилни продукти от природата

Чудите ли се защо кожата ви е постоянно раздразнена, чувствителна и с множество проблеми? А задавали ли сте си въпроса какви перилни препарати използвате обикновено? Напълно възможно е те да се окажат главен виновник за проблемите ви.

Голяма част от популярните предложения, които се срещат във всеки един магазин и дрогерия са твърде агресивни за човешката кожа и водят до обостряне на множество кожни проблеми – атопичен дерматит, псориазис и т.н. От друга страна те съдържат много добавени изкуствени аромати, които могат да причинят алергии, особено при хора с астма и заболявания на дихателната система. Комбинацията от изкуствени вещества, токсини и аромати, съдържащи се в перилните препарати, които обикновено използваме след употреба попада в отпадните води и след това се прехвърля във водоемите и почвите, замърсявайки допълнително природата и всички организми. 

А какво, ако можехме да използваме алтернатива, която изпира безупречно, нежна е към кожата и дихателните пътища и наред с това не замърсява природата?

Amalina.eu - Натурални перилни продукти, с вълшебен коледен аромат и свежест

Алтернативата е прах за пране, произведен от Amalina с изцяло натурални съставки от природата. Той не съдържа агресивни изпиращи вещества, но въпреки това се справя с лекота в отстраняването на дори упоритите замърсявания. Използван в комбинация с натуралния омекотител оставя дрехите ви чисти, свежи и естествено ароматизирани. Благодарение на 100% натуралния си състав прахът за пране и омекотителя не дразнят кожата, дори и нежната бебешка и чувствителна такава. Това ги превръща в идеалната алтернатива за хора, с различни упорити кожни проблеми, както и за пране на бебешки и детски дрешки. 

спрей за сън

Натуралните перилни продукти не причиняват алергии на дихателните пътища, защото са ароматизирани с натурални етерични масла. В духа на предстоящите зимни празници, Amalina изненада приятно своите клиенти, произвеждайки серия от прах за пране + омекотител с неустоим коледен аромат. Той включва уникално съчетание между етерични масла от канела и портокал. Комбинацията ще ви зареди със силно положително коледно настроение за предстоящото посрещане на Коледните и Новогодишни празници. За още по-силен ефект и подсилване на домашния уют комбинирайте със спрея за сън на Amalina, обогатен с естествен аромат на лавандула.

Цялата серия с неустоим коледен аромат ще откриете в магазина на Amalina, сега на специална празнична цена в комплект от прах за пране и омекотител за дрехи. Не пропускайте да разгледате и останалите продукти от Амалина, произведени изцяло от натурални съставки, в синхрон с природата и нейните блага.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар