Актьорите от едно от най-чаканите летни филмови заглавия тази година са герои в ново видео, което разкрива изключително секси, но и не по-малко опасен престъпник. Бригадата на легендата на "Спасители на плажа" Мич Бюканън (този път в ролята ще видим Дуейн Джонсън) ще трябва да се бори с цената на всичко срещу престъпленията, които заливат плажа, когато Виктория Лийдс (индийската красавица Приянка Чопра) поема управлението на местния VIP клуб.

Заплахата към Залива е по-сериозна отвсякога и спасителите са готови на всичко, за да защитят своята територия, колкото и зла и влиятелна да е новата собственичка на клуба. Екипът, който ще се изправи срещу Виктория Лийдс, е допълнен от Мат Броуди (Зак Ефрон), Самър Куин (Александра Дадарио), Си Джей Паркър (Кели Рорбах), Стефани Холдън (Илфенеш Хадера) и Рони (Джон Бас). И тъй като няма перфектен екип, неразбориите няма да подминат и този. Но именно недоразуменията и честите спречквания между тях ни гарантират голяма доза забавление, гарнирано с един куп божествени тела.

Заставаме на пост със "Спасители на плажа" от 2 юни само в кината.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар