GOOD VIBES

Кои обувки ще са модерни през този сезон?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Лятото е тук и вие искате да сте максимално модерни? Същевременно търсите и цялостно удобство. Обувките са една основна част от тоалета ви през всеки сезон. Нека ви разкажем малко повече за актуалните тенденции при тях, за да ви улесним. Ще научите повече за това кои модели са подходящи според стила ви и в кои цветове.

Кои обувки са модерни през този сезон за вашия стил?

Независимо какъв е вашият предпочитан стил, за вас има актуални варианти за този сезон. Да започнем от по-спортен такъв. Ако най-често носите маратонки в различни комбинации с панталони, поли или къси панталони, определено ще сте в крак с модата. Най-модерни са маратонките с малко по-дебела подметка в задната си част спрямо предната и разбира се с различна цялостна височина за нея. Освен това е доста актуално тя да има неравен завършек върху обувката, като например назъбен такъв или на вълни. Третото специфично нещо за маратонки в момента е те да са почти изцяло от плат, но да включват и малки кожени елементи. Само някои варианти са такива окола частта с връзки, при пръстите на краката или непосредствено над подметката. Една опция за доста актуални маратонки ще откриете в лицето на adidas Ozweego.

adidas ozweego

В случай, че се обличате спортно-елегантно, това няма да е никакъв проблем. Тук можете да заложите на интересни сандали. При тях са актуални както кожата, така и текстилът за материали. По-дебелата или по-тънката равна подметка също е, а освен това определено е подходяща за стила. Разбира се за тоиалети в него можете отново да заложите и на маратонки за оптимален комфорт. В случай, че по-елегантното обличане е вашето, то тогава заложете и на обувки на ток с малка затворена част отпред и каишка отзад. Има доста варианти, като ще можете да подбирате сред по-малка или по-голяма височина, спрямо вашите предпочитания.

Кои са актуалните цветове за обувки през този сезон?

Освен моделите, които разгледахме според стила ви, нека ви разкажем малко повече и за най-актуалните цветове за обувки през този сезон. Ако харесвате класическите нюанси и обичате да имате чифт, който се връзва лесно с много неща, определено сте в крак с модата. Бялото, черното и бежовото си остават добър избор. Освен това ще откриете и някои опции с комбинации на близки неутрални нюанси. Например бяло с бледосиво или два близки бежови цвята. Опциите са разнообразни и като дизайни, така че имате възможност за избор.

Ако пък харесвате не много наситените тонове на други цветове, също ще сте в крак с модата. По-конкретно можем да ви препоръчаме да изберете измежду тъмнозелено или много бледо прасковено или лилаво. В случай, че предпочитате по-наситените опции за нюанси, също ще откриете подходящи за сезона. Можем да кажем, че зеленото е доста актуално. Освен това и розовото си остава модерно за опция в по-ярък такъв цвят. От гледна точка на шарени комбинации, няма да откриете тполкова актуални варианти. Но пък е вариант да подберете такъв в един основен по-неутрален цвят с малки елементи в по-наситен. Например черни обувки с малки яркочервени ленти.

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар