Ако случайно сте запалени по Instagram, то вероятно знаете, че социалната мрежа за споделяне на снимки и видео има изключително строги правила, що се отнася до публикациите, които включват голота и съдържание, можещо да бъде определено като непристойно.

Съвсем наскоро обаче в Instagram се появи нов и вълнуващ акаунт, който по интригуващ начин си "играе с огъня", но практически без да нарушава правилата на мрежата.

Става дума за 25-годишна жена, която съчетава по брилянтен начин любовта си към две коренно различни изкуства - фотографията и йогата.

Въпросната красавица практикува йога практически чисто гола, но умело прикривайки интимните си части, за да спази каноните на Instagram. Акаунтът й е следван от вече повече от 120 хиляди души, а сега ние също ще ви представим част от нейната работа.

Всички фотографии в акаунта на дамата са заснети в домашни условия и от нейния приятел, като целта е ясна - да се стимулират хората да живеят един по-щастлив и здравословен живот.

"Най-големият ми проблем в миналото бе, че през цялото време не харесвах тялото си. Просто бе невъзможно да обичам себе си напълно", споделя тя пред NY Mag, добавяйки: "Йогата ми помогна да приема тялото си така, както е. С акаунта си в Instagram искам да вдъхновя хората и да ги накарам да осъзнаят, че всеки човек е красив и способен да направи страхотни неща с тялото си".

1.

instagram-yoga-girl-flexible-body-52

2.

instagram-yoga-girl-flexible-body-39

3.

instagram-yoga-girl-flexible-body-38

4.

instagram-yoga-girl-flexible-body-35

5.

instagram-yoga-girl-flexible-body-33

6.

instagram-yoga-girl-flexible-body-30

7.

instagram-yoga-girl-flexible-body-28

8.

instagram-yoga-girl-flexible-body-13

9.

instagram-yoga-girl-flexible-body-11

10.

instagram-yoga-girl-flexible-body-4

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар