"Игра на тронове" и "Междузвездни войни" са два ужасно обичани франчайза, макар и единият да датира доста по-отдавна от другия.

Реално погледнато, допирните точки между двете вселени са несъществуващи, имайки предвид, че в единия франчайз героите все още се придвижват с коне, а оръжията им са като извадени от Средновековието, докато в другия вече се лети в Космоса, а налице са светлинни мечове.

Нямаше как обаче да не останем впечатлени, когато в онлайн пространството се появи епично видео, показващо ни една от скорошните битки от "Игра на тронове", където обаче стандартните мечове са заменени от светлинни такива. Яко, нали?

Предупреждаваме обаче, че е възможно да се натъкнете на неприятни спойлери, ако все още не сте започнали да гледате новия сезон на "Игра на тронове".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар