9¾ или книжарница на чудесата


Ако случайно сте от хората, запленени от магията на Хари Потър, то несъмнено знаете какво означава цифричката 9¾. А ако не е така, горещо ви препоръчваме да посегнете към вълшебната поредица на Дж. К. Роулинг, защото удоволствието е гарантирано. Обещаваме ви.

2


Именно 9¾ се казва и тази прекрасна, очарователна книжарница в колумбийската столица Меделин, на която случайно се натъкнахме в глобалната мрежа.

3

Трудно ни е да си представим по-комфортно и приятно място, посветено на книгите. Да, виждали сме някои наистина зашеметяващи като архитектура библиотеки, но говорейки за книжарници, 9¾ е наистина вълшебно място.

4

В случая това не е място, на което единствено можете да си купите или разгледате дадена книга, но и на което можете да се впуснете в социални контакти и да пийнете едно хубаво кафе. И всичко това, заобиколени от наистина вълнуващ интериор, който ще ви потопи в своеобразен свят на приказките.

5

Мястото предлага и вкусни хапвания, с които можете да комбинирането питието си, или пък разговора с приятел, който сте поканили на среща. Кой не би искал и да си похапне нещо хубаво, докато чете любимата си книга?

6

Книжарничката предразполага и посещение с деца, защото интериорът ѝ предлага кътчета за рисуване или игра, без да се натрапват на останалите посетители.

7

Прекрасно, прекрасно място. Колумбия е държава, която няма особено добра слава по нашите географски ширини, но ето, че и там се случва да се появи някое друго подобно местенце. А за името няма какво да кажем, вълшебно е. Буквално!

8

9

10

11

12

13

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни