Кит Харингтън за L'Uomo Vogue


Не е лесно да си Кит Харингтън в днешно време. Сега като се замислим, вероятно по-голяма част от населението на земята дори не знае истинското име на 29-годишния британски актьор, наричайки го просто Джон. От Джон Сноу, както сигурно се сещате.

Шегата настрана, но Кит Харингтън действително се превърна в един от най-актуалните актьори в световен мащаб за последната година, особено имайки предвид всичките дискусии и дилеми, свързани със съдбата на неговия герой в култовата сага на HBO Игра на тронове. Е, сега съдбата му е ясна, но това не попречи на Кит да се снима за италианското модно списание L'Uomo Vogue.

kit-harington-norma-jean-roy-4

Стилист на фотосесията е модният редактор на L'Uomo Vogue Роберт Рабенщайнер, докато зад обектива застава Норман Джийн Рой. Резултатът е отличен.

kit-harington-norma-jean-roy-3

Фотосесията е малко мрачна, но пък и ние не сме свикнали да гледаме Кит Харингтън като особено жизнерадостна личност в ролята му на Джон Сноу. Животът в Нощната стража беше тежък, няма съмнение по този въпрос.

kit-harington-norma-jean-roy-2

Безспорно е обаче, че роденият в Лондон актьор е един много, много привлекателен мъж, а от този факт вероятно най-щастлива е неговата приятелка Роуз Лесли - също позната ни от "Игра на тронове", където и двамата всъщност се запознават, а романсът им на екрана се пренася и в живота.

kit-harington-norma-jean-roy-1

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни