Легендарната група KISS ще радва за последен път своите български фенове с грандиозен концерт през лятото на 2020 година. Концертът в България ще бъде на 18 юли 2020 година в "Арена Армеец", съобщиха от "София Мюзик Ентърпрайсис".

Рок фуриите обещават на българските си фенове уникално шоу, включващо сценични ефекти, пиротехника, огромна сцена и невиждани светлини. Пол Стенли, Джийн Симънс, Ерик Сингър и Томи Тайър ще изстрелват ракети от инструментите си, ще кръжат над феновете и ще превърнат концерта си в незабравимо изживяване за своите почитатели. Шоуто ще продължи повече от два часа, в които ще чуем рок химни, оформили неподражаем стил, станали любими на няколко поколения, и белязали KISS като част от Rock And Roll Hall of Fame.

Прощалното турне на KISS “END OF THE ROAD” стартира в началото на миналата година във Ванкувър, Канада, и вече премина през най-големите сцени в Северна Америка, Европа и най-известните световни музикални фестивали. През 2020 рок идолите ще радват своите почитатели с още 75 концерта.

 

В началото на своето приключение KISS споделят: „Турнето ще бъде наистина невероятен празник, за тези, които бяха с нас през всички тези години, и последен шанс за тези, които са ни пропуснали.“ На 17 юли  2021 година групата ще излезе на сцената за последен път в града, където стартира тяхната история- Ню Йорк.

Историята на KISS започва в далечната 1973 година и бележи много световни върхове през годините. Бандата е сред най-успешните в популярната музика, известни най-вече с невероятния си сценичен вид и концертни представления. Лицата на четиримата членове основатели са изцяло покрити с грим, превъплъщаващи различни измислени персонажи, допълнени от сценично облекло – вериги, кожи, шипове, обувки с високи токове и др. Едни от най-известните  хитове на рок идолите са "I Was Made For Lovin 'You", "Love Gun", "Deuce" и "Rock And Roll Nite“- изправяли на крака хидяди фенове пеещи с цяло гърло.

KISS

Със световното турне END OF THE ROAD "Demon", "Starchild", "Spaceman", и "Catman" отпразнуват 45 години музикална история с над 100 милиона продадени копия, невероятни постижения и вдъхновявайки стотици банди! За последно легендите на рока са радвали българските си фенове преди дванадесет години- на 16 май 2008 г. с концерт на Стадион „Академик“ в София. Сега имаме невероятната възможност да се насладим за последен път на невероятното шоу, което ще ни подарят легендите на световната рок сцена KISS. Не пропускайте този грандиозен спектакъл, който ще остане в ума и сърцето ви завинаги!


Автор

Виктория, на 20 години. Студент по Журналистика в Софийски университет. Обичам да търся, разпитвам, намирам...понякога намирам себе си. Добра душа с големи мечти и вяра в страхотния живот, който тепърва предстои.

Напишете коментар