KiNK ще инсталира домашното си студио на Sonic Voyager

По повод двайсетия си рожден ден на 22 април от 22 часа Metropolis връщат производствения  процес в бившия Хладилен завод на Сточна гара с новия парти бранд Sonic Voyager, който ще осигури манифактурното съвършенство на дълбоки звуци и тежки техно ритми!

Той води у нас двама творци на върха на световната си слава – най-добрия live DJ в света за 2015 година – KiNK, и Ben Klock – лицето на най-добрия техно клуб в света Berghain в Берлин.

Първото издание от по-камерните събития на Metropolis ще стартира с българската гордост KiNK, който буквално ще пренесе домашното си студио на „Индустриална“ 11. Live DJ номер 1 в света ще направи сет на живо с премиерен сетъп от модерен софтуер, аналогови инструменти и дръм машини, какъвто никой по света и у нас не е чувал от него. Обикновено Страхил пътува по участия само с част от техниката си заради ограничението в килограмите, но в случая публиката ще има щастието да види как той разгръща пълния си потенциал с всичките си налични музикални инструменти. В момента KiNK вече провежда специални репетиции и проби с машините и софтуера си за петък, а организаторите уверяват, че ни предстои нещо хипнотизиращо!

За да постави всички танцуващи на една емоционална плоскост, веднага след KinK на борда на Sonic Voyager ще се качи едно от най-влиятелните лица на съвременната електронна сцена - Ben Klock. Дни преди събитието той премести полетите си за следващия ден, за да може да остане максимално дълго зад пулта.

20 години след началото Metropolis все още са визионерите, които развиват българската електронна култура със събития в традицията на най-добрите ъндърграунд партита в света – нестандартна локация, непретенциозна атмосфера и качествена актуална музика и забавления. Защото за тях това е повече от техно. Това е начин на живот!

Билети – в мрежата на Eventim.bg. Линк за събитието във Facebook.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни