Нападателят на Барселона и аржентинския национален отбор Лео Меси е считан за безспорния крал на световния футбол, макар и феновете на Кристиано Роналдо да имат своите възражения по този въпрос. Всъщност, ние нямаме никакво желание да влизаме в спорове по тази тема, тъй като в случая искаме да ви запознаем с любопитен, но и изключително симпатичен детайл от личния живот на аржентинския футболист.

Носителят на пет "златни топки" е голям фен на татуировките, като Меси има не малко мастило, изрисувано по различни части от тялото му. А по всичко изглежда, че той е успял да "запали" и дългогодишната си половинка Антонела Рокузо, от която има две деца.

Наблюдателни фенове на Меси забелязаха, че той и Антонела са си направили съвпадащи татуировки. И двамата са си татуирали коронки на едни и същи места от тялото си - около бицепса на дясната ръка, явно показвайки, че виждат себе си като едни съвременни Крал & Кралица.

King and Queen ????❤❤ @leomessi @antoroccuzzo88 . Credit by ? @lewan_leo

A photo posted by Barcelona Family?? (@barca_wags_kids) on

Историята на Меси и Антонела е като извадена от филмите. Двамата се познават още от малки деца в аржентинския град Росарио, където е роден футболистът на Барса. Любопитното е, че Антонела е братовчедка на един от най-добрите приятели на Меси, което всъщност е и началото на тяхното познанство. В последствие Лео и Антонела се влюбват, а любовта им оцелява и до днес, въпреки всичките изкушения, които преследват световните звезди от калибъра на Меси.

И въпреки, че фигура от неговата величина може да сменя жените като носни кърпички, стига да го пожелае, гениалният нападател на Барселона остана верен на дългогодишната си половинка. А колкото до двамата им синове - Тиаго и Матео, те са едно великолепно украшение на силната им любов, запазила се през годините.

Преди да обяви връзката си с Антонела Рокузо през 2009 година, Меси имаше романтични афери с различни красавици, сред които моделите Макарена Лемос и Лусиана Салазар, но в крайна сметка Лео избра за себе си момичето, което познава от още 5-годишна възраст.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар