След Хейди Клум, Ирина Шейк, Белла Хадид и още много други красиви и популярни жени, Ким Кардашиян също стана част от адвент календара на LOVE Magazine.

Заставайки пред обектива на номинирания за "Еми" режисьор Джеймс Лима, г-жа Уест позира в комбинация от красиво бельо и кожено палто, а компютърна графика пресъздава присъствие сред фантастично изглеждащ каньон, озарен от светлини, силно наподобяващи северно сияние.

Видеото завършва с позитивно послание "мир на Земята".

За известно време Ким се беше отдръпнала от светлините на прожектора, след като тя първо бе ограбена с насочено срещу нея оръжие в Париж, а след това и нейният съпруг Кание Уест се срина психически, влизайки в болница.

Сега обаче Ким отново напомни за себе си, а благодарение и на работата на Джеймс Лима, завръщането й в публичното пространство определено е класно и стилно. Можем да определим това попадение на LOVE Magazine като успешно такова.

Наскоро в онлайн пространството се появиха слухове, че Ким Кардашиян е подала молба за развод със своя съпруг Кание Уест. Информациите обаче бързо бяха опровергани и определени като "безпочвени".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар