Ким Кардашиян е жената, която поне наглед няма скрупули, що се отнася до това да изразява сексуалността си. Тя също така е и жената, която стана световноизвестна, благодарение на... домашно порно. Тя е жената, която знае как да "срине интернета". Но предполагахте ли, че тя също така е "срамежлива и несигурна", когато стане дума за секс?

Поне така твърди самата тя.

Кими Кей е корица на изданието Richardson (жокер - отново е без дрехи), споделяйки, че у дома е далеч по-консервативна, отколкото повечето хора биха си представили.

"Всъщност е забавно, но вкъщи съм много по-консервативна, отколкото предполага публичният ми образ", признава половинката на Кание Уест.

Да, признаваме - чак ни е трудно да го повярваме.

37-годишната Ким признава, че "публичната ѝ персона е дива и сексуална", но тя "всъщност се чувства неудобно, когато говори за секс и е много по-консервативна, когато стане въпрос за това."

"Когато отида на снимки, за мен няма проблем да бъда чисто гола пред 50 души на снимачната площадка. Но когато сме само аз и той, интимни в леглото, аз съм по-скоро срамежлива и несигурна", споделя тя.

"Определено имам две различни личности, що се отнася до това", добавя тя.

Днес Ким Кардашиян е майка на три деца. Тя е на мнение, че майчинството я е направило по-уверена и сигурна в себе си от когато и да е било.

"Мисля, че това да съм майка ме направи по-уверена да бъда публично секси".

Голата фотосесия на Ким за Richardson е заснета от фотографа Стивън Клайн. Разбира се, това не е първи път, в който тя сваля дрехите си пред обектива. При Ким това е по-скоро практика, а често дори не ѝ е нужен фотограф, за да го стори. Умее го и сама. Но кой предполагаше, че отношението ѝ към секса е подобно? Е, това вече е интересно.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар