Ким и Кание или кралското семейство на социалните мрежи


Септемврийските броеве на световните модни издания са най-важните за цялата година. Съдържанието им се подготвя месеци наред, а изборът за лица на кориците е един от най-трудните. "Септември е януари в света на модата", гласи един известен цитат, а ние вече сме наясно кои са лицата, които ще се появят в едно от най-престижните глобални модни издания в началото на есента.

Ким Кардашиян и Кание Уест. Една двойка, която знае как да (се) продава. Тях избира Harper's Bazaar за най-важния си брой, а стайлингът е дело на самата Карин Ройтфелд.

Двамата са облечени в есенните колекции на Dior, Chanel, Valentino и брандът на Кание Yeezy, разбира се. А фотосесията е вдъхновена от лайфстайла на съпрузите, който включва много телефони и социални мрежи.

В интервюто към снимките Ким говори за едно от най-известните ѝ селфита, което за пореден път предизвика поредица от скандали в интернет. На него тя е чисто гола и само с допълнително поставени ленти на най-интимните ѝ места.

"Щях да си взимам душ; направих си голо селфи и го държах в телефона си над година. Снимката ми харесваше, затова реших да я цензурирам и да я публикувам. Не правя неща, за да доказвам, че съм силна и независима, за да изпращам закодирани съобщения. Не съм такъв човек. Това, което правя, ме кара да се чувствам силна, но не го правя специално за това."

И за да не се чудите за кое точно селфи става въпрос, ето го и него.

 

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни