КИНО И ТЕЛЕВИЗИЯ

Кевин Спейси в готовност да се завърне на голямата сцена

Pinterest LinkedIn Tumblr


Един от най-добрите актьори на своето време Кевин Спейси потвърди, че се чувства готов да започне отново да работи на най-високо ниво в Холивуд. За целта обаче той трябва да бъде оправдан в предстоящото дело за предполагаеми сексуални престъпления, извършени от него в периода между 2001 и 2013 година.

На 28 юни актьорът ще се изправи пред съда в Лондон, за да се опита да изчисти името си. Както е известно, Спейси категорично отхвърля обвиненията, отправени към него.

Говорейки в ново интервю за Zeitmagazin, звездата от "Американски прелести" и "Седем" заяви: "В момента времето е такова, че много хора се притесняват, че ще бъдат канселирани, ако случайно ме подкрепят".

"Но аз зная, че има хора, които са готови да ме наемат в самия момент, в който отпаднат всички обвинения спрямо мен. В секундата, в която това се случи, те ще бъдат готови да ми се обадят".

Носителят на "Оскар" добави, че в момента той "черпи устойчивост" от положителните срещи с фенове по улицата. Спейси обаче отправи критики към медиите, тъй като според него "те са направили всичко възможно, за да го превърнат в чудовище". Той добавя, че от хората обаче "е видял нищо друго, освен обич".

За първи път Кевин Спейси бе обвинен от актьора Антъни Рап през месец октомври 2017 година. През миналата година обаче съд в Ню Йорк отсъди, че Спейси не е извършил каквито и да е престъпления спрямо Рап.

В своето интервю актьорът посочи: "В момента, в който тези неща се разследват, всичко около тях се разпада. Това се случи в процеса срещу Антъни Рап, ще се случи и сега".

Той все пак каза, че "все още не е готов" да говори за обвиненията, отправени по негов адрес.

Все пак той заяви: "Всичко се случва по някаква причина. И дори тази причина да не се проявява мигновено, в крайна сметка накрая всичко ще придобие смисъл".

"В момента се чувствам така, сякаш отново съм в началото на кариерата си, когато никой не ме искаше. Но просто защото съм седнал за малко на резервната скамейка, това не означава, че ще спра да работя. Не искам да "ръждясам". Готов съм за работа".

Снимка: Jay L. Clendenin / Los Angeles Times

Не забравяйте да ни последвате във Facebook и Instagram.

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар