Няма нужда да ви обясняваме, че дори и 20 години след смъртта си, Тупак Шакур продължава да бъде източник на безгранично вдъхновение за хиляди чернокожи на територията на САЩ. И в това няма нищо учудващо. Освен че бе брилянтен рапър, за което надали някой би посмял да спори, Тупак бе запален активист за правата на чернокожите - въпрос, който дори и днес стои на преден план, особено с възникването на движения от типа на Black Lives Matter. А по всичко изглежда, че Тупак е сред кумирите и на баскетболната звезда от НБА Кевин Дюрант.

Това поне личи от чисто новата татуировка, която 27-годишният атлет показа. Скоро след като премина в състава на Голдън Стейт Уориърс, Дюрант си татуира лика на Тупак в сериозен мащаб на своя ляв прасец. Малко под него той е избрал да постави и логото на други култови фигури в историята на световния хип-хоп, а именно - The Wu-Tang Clan.

pac

Новата придобивка на Кевин Дюрант бе отразена за първи път от репортера Маркъс Томпсън, който успя и да поговори с баскетболиста по темата. Пред Томпсън Кевин Дюрант споделя, че неговият любим рапър е The Notorious B.I.G., но Тупак Шакур е успял да го впечатли силно със "своя ум, макар и на толкова млада възраст".

Кевин Дюрант е седемкратен участник в Мача на звездите на НБА, а през 2014 година той бе избран и за MVP на сезона. Между 2007 и 2016 година той носи екипа на Оклахома Сити Тъндър (преди известни като Сиатъл СуперСоникс), а през това лято той подписа двугодишен контракт с Голдън Стейт Уориърс на обща стойност 54.3 милиона долара. Кевин Дюрант е златен медалист от Олимпийските игри в Лондон през 2012 година.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар