Неотдавна ви показахме първите кадри от колекцията KENZO x HM. Вече е достъпен и целият lookbook към нея, който можете да разгледате в настоящата галерия.

Изображенията представят най-важните визии от дизайнерската колаборация и включват изключително разнообразен кастинг от талантливи и вдъхновяващи посланици на колекцията, всеки от които допринася със своя индивидуален стил и подход към дрехите.

В кадрите ще видите писателя и активист Amy Sall, фотографа Youngjun Koo, артиста и DJ Juliana Huxtable, музиканта и пърформанс артист Oko Ebombo, модния редактор Harriet Verney, гримьора Isamaya Ffrench, артиста Ingrid, музиканта Anna of the North, модела и рапър Le1f, както и моделите Mae Lapres, Hao Liu, Selena Forrest, Tom Gaskin, Julia Banas и Pierre Painchaud.

Припомняме ви, че колекцията KENZO x HM ще се предлага в над 250 магазина на H&M по цял свят, както и онлайн, от 3 ноември 2016 г. В България тя ще бъде достъпна само в H&M на столичния булевард "Витоша 6" и онлайн.

Снимки: Oliver Hadlee Pearch

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар