KENZO x H&M дебютира в Ню Йорк


Дългоочакваната колекция KENZO x H&M вече направи своя дебют на модния подиум в Pier 36 в Ню Йорк с впечатляващо шоу, режисирано от легендарния Жан-Пол Гуд. Гостите имаха възможността да почувстват неповторимата и ярка енергия на колекцията KENZO x H&M, създадена от творческите директори на KENZO Карол Лим и Умберто Леон.


В ритъма на специално аранжиран от Сам Спийгъл ремикс на „Express Yourself“, танцьори, бийтбоксъри и музиканти участваха в общ спектакъл, посветен на красотата и силата на себеизразяването. Чрез оригиналната хореография, дело на сътрудника на KENZO Раян Хефингтън, участниците в шоуто представиха колекцията пред публиката, която се потопи в смелите щампи и ярките цветове на света на KENZO. След шоуто, гостите продължиха да се забавляват с изпълненията на рапъра Ice Cube.

"Тази вечер беше един истински празник, който показа всичко, което обичаме в колекцията KENZO x H&M – потопихме се в едно забавно, ярко и неочаквано сливане на различни светове – шоу, което няма да забравим", отбелязват Карол Лим и Умберто Леон.

"Официалното представяне на KENZO x H&M беше наистина грандиозно. Невероятно е да видиш как колекцията оживява с всичките си принтове, цветове и енергия. Беше истинска чест да работим с Жан-Пол Гуд, който режисира шоуто и улови настроението на дрехите по перфектен начин", допълва Ан-Софи Йохансон, творчески консултант в H&M.

Колекцията KENZO x H&M ще бъде достъпна от 3 ноември в над 250 магазина на H&M, както и онлайн.

Още за колекцията KENZO x H&M:

KENZO x H&M: всички кадри от кампанията!

Първи кадри от дългоочакваната колекция KENZO x H&M

 

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни