Супермоделът Кендал Дженър отново се отби в студиото на JonBoy, като тя вече може да се похвали с чисто нова татуировка, при това - на не особено стандартна локация.

Красавицата от клана Кардашиян взе нестандартното решение да татуира вътрешната страна на долната си устна. За новата "придобивка" на Кендал научихме от нейния татуист JonBoy, който се похвали с добре свършената работа в социалната мрежа Instagram.

screen-shot-2016-10-02-at-1-13-52-pm

И този път татусът на Кендал е изключително минималистичен, а съдейки по кепшъна в Instgram поста на JonBoy, татуировката гласи чисто и просто "meow".

West 4 Tattoo е едно от най-популярните тату студиа на територията на Ню Йорк, особено имайки предвид, че вече споменатият JonBoy е имал възможността да работи върху телата на не малко знаменитости.

screen-shot-2016-10-02-at-1-13-34-pm

Кендал Дженър е сред редовните клиенти на JonBoy. Преди повече от година тя се похвали с друга минималистична татуировка, направена в неговото студио. Тогава топмоделът си татуира малка точка върху средния пръст на дясната ръка, следвайки тренда за минималистични татуировки, който спокойно можем да кажем, че властва на планетата в настоящия момент.

screen-shot-2016-10-02-at-1-13-22-pm

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар