Когато си със статут на един от най-популярните топмодели на планетата, едва ли отличната ти форма може да бъде обект на сериозна изненада. Но, да - можем да кажем, че Кендал Дженър е в наистина убийствена форма.

21-годишният модел показа секси извивките си с ново селфи в Instagram, добавяйки любопитния кепшън "хаос". Вероятно в случая Кендал има предвид хаоса, който тя може да причини в главите на последователите си от мъжки пол в социалната мрежа. Защото, просто я вижте:

chaos

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

Скоро след това изкусителната брюнетка добави и ново селфи, този път събираща слънчеви очи край Океана:

vitamin D

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

Селфитата на Кендал Дженър идват скоро, след като моделът отговори на твърденията, че се е подложила на пластична операция за реконструкция на лицето.

"Всичко това е уморително. Като модел, защо бих се подложила на подобна операция? В това дори няма смисъл. Налудничаво е, защото понякога се чувствам така, сякаш хората искат аз да загубя", сподели представителката на клана Кардашиян.

А ние сме напълно съгласни с нея. Изобщо не смятаме, че Кендал има каквато и да е нужда от подобна интервенция, защото я намираме за прекрасна.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар