Кендал Дженър на корицата на легендарния септемврийски брой на Vogue


След като нейната добра приятелка Кара Делевин се появи на корицата на септемврийския брой на британското издание на Vogue, Кендал Дженър получи честта да бъде лицето на легендарния септемврийски брой на оригиналното издание на модната библия.

Фотосесията на Кендал за Vogue е заснета от добре познатото дуо Мерт Алас и Маркъс Пигът, които отново са свършили прекрасна работа, насочвайки обективите си към един от най-успешните и популярни съвременни модели на планетата.


Vogue
Vogue

От материала на Джонатан ван Метер става ясно, че Кендал Дженър е почитател на ретро автомобилите. Редакторът на Vogue получава възможността да се вози в любимата кола на топмодела, която е перфектно реновиран Corvette Stingray от 1957 година. "Всичко си е така, както е било през 1957", обяснява Кендал.

Vogue
Vogue

Слава, но не заради самата слава. Това е мотото на Кендал Дженър в последните няколко години, през които тя извървява пътя от поредната представителка на клана Кардашиян до един от най-желаните за ангажименти модели в света. Ким Кардашиян обяснява, че "още от самото начало Кендал е знаела какво иска да прави с живота си". Топмоделът е искал "да избегне съдбата на своите сестри, да не бъде известна заради самата известност, да бъде позната за нещо солидно".

"Очевидно моят успех настъпи след този на сестрите ми", разказва Кендал, продължавайки: "Успях да видя всички грешки, които те допуснаха, внимавайки да не ги повторя".

Vogue
Vogue

Обикновено папараците не напускат постовете си пред дома на Кендал, но този път тях ги няма. Интересно, защо са избрали именно този вторник, и срещата й с Vogue, за да я оставят на мира. "Да не би Бионсе да е в града?", шеговито пита тя.

Vogue
Vogue

Често възприемаме живота на моделите като бляскав и вълнуващ, забравяйки, че този лайфстайл вероятно има и своите негативни страни. Какво е мнението на Кендал Дженър по този въпрос? "Не мисля, че хората разбират, колко самотен е този бизнес", споделя тя, добавяйки: "Пътуваш съвсем сам по целия свят, за да си вършиш работата, а след това се прибираш в хотела си. Отново сам. Представяш си съвсем различен живот, но се оказва нещо друго".

Vogue
Vogue
Vogue
Vogue
Vogue
Vogue
Vogue
Vogue

Vogue
Vogue

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни