Американският топмодел Кендал Дженър е новото рекламно лице на италианския бранд за луксозно бельо La Perla.

Една от членките на клана Кардашиян бе поканена лично от новия криейтив директор на бранда Джулия Харт. Фотосесията на Кендал за La Perla за новата кампания SS17 на бранда е заснета от световноизвестния моден фотограф Стивън Клайн.

По този начин Кендал се присъединява към имена като Лиу Вен и Изабели Фонтана, които също са сред лицата на бранда.

Откакто застана начело на La Perla, Джулия Харт добави ready-to-wear продукти, чанти, обувки и бански костюми към традиционните дантелени дреболии на бранда, струващи повече от месечния ви наем.

"Съвременната харизма на Кендал прибавя към всяка дреха докосване, което не може да бъде сбъркано", посочват от La Perla в официално изявление, добавяйки: "Кендал Дженър едновременно подчертава модерната и спокойна, самоуверена елегантност на всеки продукт, който тя носи."

Е, ако за момент се замислим в тази насока, едва ли има нещо, което подчертава повече увереността на една жена от бельо за 600 долара, нали?

Но и отново трябва да признаем, че 21-годишната американка изглежда просто прекрасно. Както винаги.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар