За четвърти пореден път Holiday Heroes стартира благотворителната инициатива „Избери, Купи, Дари“ съвместно с Kaufland България. Мащабна акция за директно даряване на хранителни продукти е в подкрепа на кампания „Великден 2017“. Целта е хиляди семейства в нужда да получат празнични пакети с хранителни продукти, с които да прекарат с пълна трапеза светлия християнски празник.

“Избери, Купи, Дари“ ще се проведе от 15 март до 10 април 2017 г. в пет обекта на Kaufland в София. Всеки желаещ да стане част от празничните герои на Бълагария може да го направи всеки делничен ден от 18:00 до 20:30 ч., и от 12:00 до 16:00 часа през уикенда, като се включи като доброволец или закупи продукт и го дари на доброволците на Holiday Heroes. Всички събрани продукти ще станат част от празничните пакети, а процесът им на опаковане ще се предава на живо от 8 април до 11 април в YouTube канала на Празничните герои.


Магазините, в които може да дарите храна и продукти в подкрепа на кампания „Великден 2017“, се намират в:

  • Младост, ул. Филип Аврамов №3
  • Банишора, ул. Скопие №1
  • Студентски град, ул. Проф. д-р Иван Странски №20
  • Руски паметник, бул. Тотлебен №36
  • Люлин, бул. Петър Дертлиев №56

Повече за кампанията „Избери, Купи, Дари“ и как да се вкючите в нея можете да намерите тук.

VIBES е официален медиен партньор на кампанията.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар