GOOD VIBES

Каубойски ботуши - как да ги носим, за да изглеждаме елегантно?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ето ги - каубоите застават един срещу  друг и бавно пристъпват. Ботушите им са излъскани, а шпорите дрънчат тихо в жегата. Изведнъж единият вади светкавично пистолет и....Гледали сме всички каубойски филми, нали? Пистолетите, кожената шапка, шерифската значка и разбира се, ботушите. Едва ли има по-разпознаваем модел мъжки обувки от тях - те са символ на озни нахакан мачизъм, който толкова рядко можем да видим вече в града. Каубойските ботуши обаче могат и да са моден аксесоар. Как? Вижте повече...

Каубойските ботуши - от прерията до модните салони

Започваме с въпроса, който си задават толкова много дами - над или под панталона се носят този тип ботуши? Отговорът е: Да. И не. Защото всичко зависи много от вашия стил на обличане, вкус и не на последно място фигура. Ако искате да подчертаете дължината на крака си, задължително комбинацията е клин или ластични дънки с крачоли, пъхнати в ботушите. По-разкроените модели дамски панталони от своя страна лесно ще преливат в горната част на ботуша.

Ето няколко класически комбинации, които ще ви позволят без притеснение да включите каубойските ботуши в гардероба си:

1. Шапка с широка периферия + риза и  ботуши

Вместо да залитнема по "запада", можем да направим една чудесна комбинация от стилове, които да сътворят уникална визия. Нужни са модел дамски каубойски ботуши и подходящия модел рокля. Под подходящ имаме предвид материята, която е препоръчително да бъде деним или фланела. И финалният щрих: шапка с широка периферия. Ето това е чудесно съчетание на каубойски стил и градски шик.

2. Черно дънково яке, тесни черни дънки и ботуши в контрастен цвят

В града, а и не само дънките са доминиращият панталон и в това няма съмнение. Черните ластични модели с яке деним в същия цвят могат да са отличителен стил за момичетата, които търсят удобството в ежедневния стил на обличане. Тук модем да добавим и ботуши в съвсем друг нюанс - бяло сиво, светло кафяво. Контрастът ще е повече от подчертан с правилната чанта или бижу.

3. Бяла риза, шарена пола, черни каубойски ботуши

Въпреки, че малко по-трудно се вписват в ърбън стила, ботушите могат да са част от облеклото, без да привличат задължително погледа. Съчетанието на бяла риза от памук или лен с шарена миди пола е комбинация просто "търси" своя естествен  завършек в черните ботуши, а вие сте готови да впечатлявате.

4. Тъмен блейзър, рокля до коляното и ботуши

Това е комбинация, която никак не е странна, колкото и да ви се стува обратното. Предпочитана е за срещи с приятели в бара, дори за романтични вечери. Не се страхувайте -в очите на влюбения мъж няма да изглеждате некрасиво.

5. Шарени палто и чанта, ботуши в поне два цвята и едноцветна рокля

Спокойно, поемете дъх - подобна комбинация в никакъв случай не изглежда претрупана. Дори за тези от вас, които не са почитатели на бохо стила. Ако смятате, че е време за малко експериментиране, започнете с рокля в любимия си цвят. После потърсете палто и ботуши, които да са близки по нюанс или поне да съдържат същия цвят, независимо, че са каре или на райета, например. Черната основа ви позволява да "рисувате" всякакви комбинации.

Ако вече сте се престрашили и се насочвате към дамските каубойски ботуши, разнообразието в ССС е подходящо начало. Можете да поръчате и купите онлайн от сайта или в някой от физическите магазини на марката. Качеството ще ви впечатли от първия път.

Съвет за каубойските дамски ботуши

Стилът е отражение на вътрешния свят. Ако търсите да покажете свободния си дух, тези ботуши са повече от перфектно решение.

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар