Мода, фантазия и забавление. Всичко това внася поп звездата Кейти Пери в тазгодишната коледна кампания на H&M.

Шведският бранд разпространи първи изображения от своята празнична колекция, на които американската певица позира с част от дрехите, които от H&M са ни подготвили за това специално време от годината. Скоро ще можем да се насладим и на завладяващата реклама на празничната колекция на H&M, която ще се излъчва в кината, по телевизията и онлайн. Световната премиера на пълната версия на рекламата ще бъде на 23 ноември на hm.com/life.

Katy Perry za H&M 2

Както и очаквахме, рекламата на коледната колекция на H&M за 2015 година пресъздава напълно празничния дух, който вече започна да ни завладява. Кейти Пери играе ролята на фея, която вдъхва живот на фантастични герои – мъже- джинджифилови бисквитки, огромни подаръци на ролкови кънки и гигантски плюшени мечета. Действието е променящо се и динамично, а Кейти придава нотка на индивидуалност на всяка сцена. Саундтракът към рекламата е новата песен „Every Day Is A Holiday“, написана от Кейти за коледната реклама и продуцирана от Дюк Дюмон.

Katy Perry za H&M 4

Ето какво споделя и самата певица за участието си в празничната кампания на шведския бранд: "Настроението ми бе истински празнично по време на заснемането на тази вълшебна кампания заедно с Йонас Акерлунд, носейки всички тези забавни дрехи, и най-вече моя любим пуловер с елфа Elfie Selfie. H&M бе част от еволюцията на лични ми стил от 13 годишна възраст, когато започнах да включвам забавни и достъпни модели в моя винтидж гардероб. Нямам търпение да предам на вашия стил вълшебна искра с тази приказна празнична колекция".

Katy Perry za H&M 1

В рекламата и в съпътстващите рекламни материали Кейти е облечена с дрехи от коледната колекция на H&M, които съчетават празничен блясък, стил и забавление. Ще видим яркочервени рокли, смокинг сака с ефектни детайли и тениска с червени панделки, избродирани с пайети. Специалните детайли са навсякъде – от ресните на черната мини пола до идеалния коледен пуловер. Коледната колекция на H&M ще бъде налична в магазините на H&M в цял свят от средата на ноември.

Katy Perry za H&M 3

„Много ми харесва комбинацията от стил и осъвременени традиции в тазгодишната коледна колекция. Всички тези дрехи са създадени за истинско забавление – както идеалната парти рокля за страхотна вечер навън, така и удобният забавен пуловер за почивка със семейството и приятелите“, казва Пернила Волфарт, главен дизайнер на H&M.

Katy Perry za H&M 6

През тазгодишния сезон на коледните празници H&M ще подпомогне децата в Мианмар с нашите специално създадени ваучери за подаръци. H&M Conscious Foundation дарява на UNICEF 5% от стойността на всеки закупен ваучер. UNICEF ще използва тези пари, за да предостави качествено образование на засегнати деца в Мианмар, където достъпът до основно образование трябва спешно да се подобри. Чрез кампанията за ваучери за подаръци UNICEF и H&M Conscious Foundation възнамеряват да осигурят качествено начално и основно образование за над 350 000 деца в щата Ракхайн. Ваучерите за подаръци ще се продават в магазините на H&M в цял свят до 31 декември.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар