Три корици са резултатът от триумфалното завръщане на Кейт Ъптън върху страниците на иконичния брой Sports Illustrated Swimsuit за 2017 година. Това е петият път, в който супермоделът се появява между (и върху) кориците на изданието. Този път блондинката позира едновременно за три обложки на списанието, заснети от фотографа Yu Tsai във Фиджи. И всички те оставят съвсем малко на въображението.


"Бях много развълнувана, когато ме поканиха отново да се снимам за изданието. Особено когато тази година темата на броя е приемането на всяка жена, във всякаква възраст и с всякакво тяло. Вдъхновяващо е за мен да бъда част от всичко това", споделя Кейт относно последната си изява.


Вече можем да видим трите корици, които американският модел украсява, един кадър от фотосесията, както и страхотно видео "зад кадър", което сме поместили в началото на материала.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар