Кейт Григориева - кое е това момиче?


И друг път сме изразявали възхищението си към прекрасните дами, идващи от далечна Русия. Вече сме ви срещали с някои от нашите любимки, сред които гордо се нареждат Вики Одинцова и Наташа Пименова например. А днес ще ви запознаем с една нова наша любимка, която носи името Кейт Григориева.


Всъщност цялото име на красавицата е Екатерина, но тя избира по-кратката му версия, с която да се представя по световните модни области. Родена е в Мурманска област преди 26 години, а кариерата си на модел започва сравнително късно: на 20 години, когато се явява на кастинг в престижния конкурс Мис Русия, но не успява да се класира.

Въпреки че не печели бленуваната корона, тя не губи кураж и 2 години по-късно се явява отново, озовавайки се сред 10-те финалистки. През същата година участва и в руската версия на "Следващия топ модел на Америка", където бива забелязана от модните агенции и подписва първия си професионален договор.

Следва дебют по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, където Кейт дефилира за Donna Karan, откривайки модното шоу. Едновременно с това се появява в ревюта на още големи брандове и през същата 2014 година е избрана за едно от най-добрите нови лица за сезона от престижния сайт models.com. През следващата година се появява в шоутата на още големи брандове, не закъсняват и фотосесиите в престижни модни издания.

Отново през 2014 година красивата рускиня дебютира в Шоуто на Victoria's Secret. Няколко месеца по-късно официално е обявена за един от Ангелите на популярния американски бранд.

През август миналата година Кейт минава под венчило, а тържеството се състои в Санкт Петербург. По-малко от година по-късно обаче двамата решават да разтрогнат брака си.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни