След като вече имахме възможността да видим четири филми от вампиро-върколакския франчайз "Подземен свят" с участието на сексапилната Кейт Бекинсейл, сега ни предстои да видим и филм №5 от поредицата, носещ името "Кървави войни".

А сега можем да се насладим и на чисто нов трейлър на лентата, в който г-ца Бекинсейл отново ни изкушава, носейки добре познатия си секси латексов костюм, подчертаващ отличните й форми. Но май се отплеснахме.

"Подземен свят: Кървави войни" ще ни представи нова страница от вековната битка между вампири и върколаци, достигнала вече епични пропорции и размери. Ако трябва да ви разкажем с няколко думи за какво става дума в режисираната от Ана Форстър лента, то в случая говорим за страшните върколаци, които преследват героинята на Кейт Бекинсейл и лидер на вампирите - Селен, мотивирани от желанието си да станат безсмъртни.

Както и досега, очаквайте поредна порция летящи куршуми, искрящи сини очи и литри, литри изкуствена кръв, което ще задоволи първичните ви желания за малко сносен екшън.

Освен добре познатата ни Кейт Бекинсейл, без която франзайзът не би могъл да продължи, участие в "Подземен свят: Кървави войни" взимат още Тио Джеймс, Чарлс Денс, Тобиас Мензис, Лара Пулвър и други. Филмът излиза на голям екран на 6 януари 2017 година, а междувременно - ето и въпросния трейлър:


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар