Карл Лагерфелд, Ким Кардашиян и модата


Когато Карл Лагерфелд говори за мода, нямаме друг избор, освен да чуем какво има да ни каже Кайзера. Не е задължително да сте съгласни с всичко, което ни казва той. Но едно е сигурно - рядко в думите му ще откриете клишета или празни приказки. Не и от него.

Поради това ни бе изключително любопитно да узнаем какво мисли Лагерфелд за едно от най-противоречивите явления в световната поп култура за последните години - Ким Кардашиян.

Вероятно сами се сещате, че Ким е от световните знаменитости, които нищо чудно да имат повече хейтъри, отколкото почитатели. Немалко са хората, които не разбират с какво точно Ким Кардашиян е популярна. Освен с фамилията си, с брака си с Кание Уест и с един от най-популярните записи с домашно порно, който някога е "изтичал" в онлайн пространството. А, да - и със селфитата. Ким е всепризнатата кралица на селфитата. Не можем да кажем, че дотук биографията й изглежда крайно впечатляваща, нали?

This guy is always in my shot!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Фактите обаче са красноречиви - Ким Кардашиян има почти 90 милиона последователи в Instagram, което, откъдето и да го погледнеш, е просто впечатляващо. Още 49.3 милиона я следват в Twitter. Всеки неин ход или дума. Неотлъчно. Не е зле за човек, за когото се твърди, че всъщност не умее нищо, нали?

Но какво смята по въпроса една от най-големите, влиятелни и значими фигури в исторята на модната индустрия - Карл Лагерфелд?

Колкото и да ви звучи странно, Кайзера се превърна в персонаж в изключително успешната мобилна игра на Ким - Kim Kardashian: Hollywood. А говорейки за самата Ким, той видимо сподели позитивно мнение. И ясно изрази становище, че е глупаво красотата да се измерва единствено под формата на талия, ханш или височина.

Hair flip & eye roll at the same damn time!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Приносът на Ким към красотата и модата... е фактът, че не е нужно да си супер слаб или супер висок, за да бъдеш красив. Харесвам много майка й, като направо обожавам и нейната полусестра Кендал Дженър. Не познавам обаче останалата част от това изумително семейство", заяви Карл Лагерфелд пред Page Six.

Междувременно, ако просто се чудите, колко е припечелила Ким Кардашиян от своята мобилна игра, то цифрите могат и да ви поразят. Защото говорим за сума, надхвърляща 100 милиона долара. И пак ще повторим - не е зле за човек, който е популярен най-вече с... популярността си, нали?

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни